Shopping Cart

Free Shipping & Personalized Card

Sales : +6016-2699866

                        

Best Rated Teddy Bear In Malaysia

Jenis-jenis Teddy Bear Di Oppa Bear HQ

Jenis-jenis Teddy Bear Di Oppa Bear HQ

Jenis-jenis Teddy Bear Di Oppa Bear HQ

Terdapat beberapa jenis-jenis teddy bear yang kami tawarkan di Oppa Bear HQ dengan ciri-ciri yang menarik dan berkualiti seperti dibawah :

teddy bear fluffy

  • Fluffy.

Teddy bear jenis fluffy mempunyai material bulu yang pendek dan badan yang gebu sangat sesuai untuk dipeluk. Teddy bear jenis ini juga mempunyai ciri-ciri hangat dan lembut, sesuai untuk dihadiahkan kepada mereka yang tersayang.

Untuk teddy bear jenis fluffy ini, Oppa Bear HQ menawarkan 7 saiz yang berbeza dan mempunyai sulaman berbentuk hati didada dan riben yang diikat dengan kemas. Terdapat 4 pilihan warna iaitu pink, white, coffebrown dan juga lightbrown.

teddy bear iloveu

  • ILOVEU.

Teddy bear jenis ILOVEU menggunakan material bulu yang halus dan badan yang gebu, sangat sesuai untuk dipeluk. Sangat memberi keseleesaan ketika menemani tidur yang tersayang.

Teddy bear jenis ini mempunyai ciri-ciri bantal kecil love badge di dada bertulisan LOVE dan sulaman huruf I & U di kedua belah tapak kaki. Jenis ini sangat sesuai untuk meluahkan cinta anda kepada yang tersayang. Mafla yang dililit kemas dileher boleh ditanggalkan. Terdapat 3 pilihan warna iaitu pink, white dan juga brown.

teddy bear ribbon

  • Ribbon.

Bagi teddy bear jenis ribbon pula, material yang digunakan ialah bulu yang panjang seperti karpet yang selesa dan lembut serta kaki teddy bear yang panjang. Teddy bear ini sangat sesuai diberikan kepada rakan sebagai tanda persahabatan.

Teddy bear jenis ini mempunyai riben yang bercorak kotak-kotak di leher pada bahagian tengah. Terdapat 5 pilihan warna iaitu pink, white, darkbrown, lightbrown dan juga purple.

teddy bear panda

  • Panda.

Teddy bear jenis panda pula mempunyai material bulu yang panjang seperti karpet yang selesa dan lembut serta kaki teddy bear yang panjang. Sangat sesuai untuk diberikan kepada pasangan tercinta.

Teddy bear jenis ini mempunyai riben bercorak kotak-kotak di leher pada bahagian tengah dan hanya mempunyai pilihan warna hitam putih sahaja.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan teddy bear yang besar, berkualiti dengan harga yang berpatutan sebagai kejutan bagi yang tersayang anda boleh dapatkannya di OppaBear.com !

teddy bear oppabear

Atau layari laman sosial kami seperti dibawah :

Facebook : Oppa Bear HQ.

Instagram : OppaBearHQ.

Bagaimana pula dengan anda ? Jenis-jenis teddy bear atau ciri-ciri teddy bear yang bagaimanakah yang anda sukai ? Kongsikan dengan kami pada ruangan komen dibawah.

Leave a Reply
FREE DELIVERY WITHIN MALAYSIA

On all products

SPEED DELIVERY

We use trusted courier service

HIGH PRODUCT QUALITY

Our material is world class